Gondoskodjon most akciósan családja egészségéről!

Publikálás dátuma
2015.11.03 10:00

Fotó: /
A minőség a génjeinkben van! A szektorban egyedülálló patikakártyás novemberi befizetési akció mindenkinek szól, aki saját magáról és a családjáról akar gondoskodni. A patikakártya előnye abban áll, hogy azonnali pénzügyi segítséget nyújt a család egész évben felmerülő egészségügyi kiadásaiban. Az egyszerűen, kényelmesen, árkedvezménnyel működő patikakártya céges és magánbefizetésként is kitűnő, hiszen biztonsági hálót nyújt. Az ide befizetett pénz addig is kamatozik, amíg nem használják fel az akár előre nem látható, magasabb összegű jövőbeni kiadásokra.

Novemberben bárki jelentős költségmegtakarítással töltheti fel patikakártyáját a mindenkinek járó állami SZJA-kedvezmény igénybevétele mellett. A Patikapénztár és az Új Pillér Egészségpénztár tradicionálisan idén is hatalmas kedvezményeket biztosít az év utolsó előtti hónapjában.

A szektorban egyedülálló módon a november 1. és 30. között beérkező befizetések után tradicionálisan a befizetés első 10 ezer forintjából mindössze 846 forint a költség a Patikapénztárban   és 450 forint a prémium Új Pillér  tagjai számára. Az ezen felüli befizetéseket semmilyen levonás nem terheli!

Ráadásul a magánbefizetés 20%-a, maximum 150 ezer forint SZJA-kedvezményként visszajár a jövő év elején! Ez azt jelenti, hogy aki megteheti, akár 750 ezer forintot is befizethet, habár gondolnia kell arra, hogy ez az egész éves egyéni befizetés felső határa, amibe a nyugdíjpénztár is beleszámít.

Gazdagodjon most 150 ezer forinttal!

2015-ben 750 ezer forint egyéni befizetés szükséges az SZJA-kedvezmény teljes kihasználásához. Aki már tag a Patikában vagy az Új Pillérben, az adóoptimalizáláshoz használja az Online ügyintézés díjmentes SZJA-kalkulátorát, ahol a jelenlegi egyenleglekérdezés mellett lehetőség van a személyre szabott SZJA-kalkulátor segítségével könnyen kiszámolni, hogy mekkora összeg befizetésével jár a legjobban.


A hozzánk a kedvezményért új csatlakozóknak a jövőre nézve érdemes arra gondolni, hogy a Patika havi minimális tagdíja 2 ezer forint, míg az Új Pilléré havi 10 ezer forint, amit a munkáltató átvállalhat a tag helyett, ha a cégnél működik cafeteria. Belépéskor az új patikakártya kézhezvételével a befizetett pénz – beleértve az akciós feltöltést - azonnal költhető. (x)

Szerző
2015.11.03 10:00