Gesztesi Károly ittasan karambolozott - "Hibáztam, sajnálom"

Publikálás dátuma
2016.11.10 10:12
Forrás: Youtube/TV2
Fotó: /
Gesztesi Károly bevallotta, hogy valóban ittasan okozott balesetet vasárnap hajnalban. A Borsnak azt mondta, hibázott és sajnálja, de szerinte az egész azért történt, mert 94 nap után most ivott először egy picit - két whiskyt -, a szervezete pedig elszokott az alkoholtól.

– Valóban hibáztam, sajnálom - nyilatkozta a lapnak Gesztesi, aki tegnap még tagadta, hogy ittasan okozott volna balesetet. – "94 napos nemivászat után ittam egy picit. Nem sokat. Amióta nem iszom, elszokott a szervezetem az alkoholtól. Nem volt ámokfutás. Egyszerűen hiba volt, amiből tanulni fogok" - vallott a színész, aki reméli, hogy legközelebb nem 94, hanem 500 napig jut el a "nemivászatban".

A Blikknek azzal egészítette ki mondandóját Gesztesi, hogy két pohár whiskyt ivott, ezután történt a baleset, amiben 'hálistennek nem sérült meg senkit, a színészt viszont előállították a rendőrök, mert állítólag olyan ittas volt, hogy a szondát sem tudta megfújni.

Szerző
2016.11.10 10:12

Napokkal később viszi csak a magyar utasok után a poggyászokat a légitársaság

Publikálás dátuma
2018.07.16 08:29
Illusztráció
Fotó: AFP/ JOSEP LAGO
Az összes feladott csomag Budapesten maradt, ugyanis a pilóta egy óránál tovább nem várt tovább arra, hogy a földi kiszolgáló személyzet végre befusson a bőröndökkel.
"Először azt hittük, viccelnek velünk, mikor azt mondták, hogy minden csomag Pesten maradt"
- nyilatkozta a Blikknek egy utas, aki vasárnap egy szál pénztárcával, a transzferjét is lekésve álldogált tanácstalanul a Gran Canaria reptéren.

A problémák még a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren kezdődtek - írja a lap -, a csomagfeladással: a csomagokat szállító futószalag meghibásodott. Órákat álltak sorban az utasok; pedig hetekkel korábban már volt hasonló meghibásodás, így a reptéren tudhattak a hibáról. A szóban forgó Ryanair járat végül egy órás késéssel szállt fel.
Aztán az utasokkal a célállomásra érve közölték: az összes feladott csomag Budapesten maradt, ugyanis a pilóta egy óránál már nem várt tovább azokra. Ekkor újabb több órás sorban állás várt az utasokra. Ennek végén egy ügyintéző adataik és panaszuk felvétele után azt mondta,
leghamarabb szerdán, azaz összesen három nap késéssel kaphatják meg csomagjaikat.
2018.07.16 08:29