Sarka Kata féltett titkait barátnője árulta el Hajdúnak?

Publikálás dátuma
2017.03.20 12:00
Forrás: Facebook/Sarka Kata
Fotó: /
Régóta találgatja már a bulvársajtó, hogy vajon Sarka Kata miért veszett össze barátnőjével, Szabó Zsófival. A Bors szerint Hajdú Péter egykori kedvese azóta nem bízik az RTL Klub műsorvezetőjében, amióta a színésznő szerepelt a Frizbiben, a kamerák mögött ugyanis barátnője állítólag kiadta Katát az ATV-s műsor házigazdájának.

A bulvárlap szerint Szabó Zsófi a Frizbi című műsor kamerái mögött olyan dolgokat is elmesélt Katáról, amiket a fitneszlady már nem akart elmondani Hajdúnak. Nem olyan sötét titkokról van szó, amiket Kata nem mondott el a házasságuk alatt, hanem már a szakítás utáni életének fejleményeiről és eseményeiről fecsegett a színésznő.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

– Amikor Kata megtudta, hogy Zsófi kiadta Péternek, megszakított vele minden kapcsolatot, mert úgy érezte, hogy barátnője elárulta őt. Ráadásul Kata meg van győződve arról, hogy Zsófi tudott Péternek egy korábbi kalandjáról, ami még a házasság alatt történt, lévén, hogy az ő barátnője volt az, akivel Hajdú intim viszonyba keveredett - nyilatkozott a lap informátora, aki szerint a kétgyermekes celebnek bizonyítéka is van erről.

Sarka Kata nem cáfolta a Szabó Zsófiról szóló híreket, de többet nem árult el a lapnak

Szerző
2017.03.20 12:00