Kigyulladt egy mozdony a vépi állomáson

Kigyulladt egy mozdony péntek délelőtt a vépi vasútállomáson. A jármű motortere illetve teteje égett, és még a mellette lévő vágány is lángba borult. Vagonokat nem érintett a tűz, azokat ugyanis nem kapcsolták rá a mozdonyra - írja a 24.hu.

A helyszínre a szombathelyi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik már eloltották a lángokat.

Szerző
Témák
tűzvasút
2017.08.04 13:39

"Biztos, hogy nem fogtok bevinni" - Mondta a férfi, aki karácsonykor vert rendőrt

Publikálás dátuma
2018.07.17 11:15

Fotó: Népszava/
Tévedett, mégis bevitték. Hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt vádat emeltek ellene.
Bűncselekmény gyanúja miatt jogszerűen vonták intézkedés alá tavaly karácsonykor a vádlottat, akit a a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra akartak előállítani - írja az ügyészség. A férfi viszont a rendőrök felszólítása ellenére nem működött együtt, a testi kényszer és kényszerítő eszköz alkalmazásának lehetőségére történt többszöri figyelmeztetés ellenére sem.
„Engem nem visztek sehova”
- jelentette ki. Ekkor a rendőrök megpróbálták megbilincselni. De a vádlott a fogásból kihúzta a kezét és ököllel fejen ütötte az egyiküket, egy járőrt.
„Biztos, hogy nem fogtok bevinni”
- mondta közben, de tévedett. A megtámadott rendőr 8 napon belül gyógyuló, a bal arccsont zúzódásával járó sérülést szenvedett.
Az ügyészség a büntetett előéletű férfit hivatalos személy elleni erőszak bűntettével és könnyű testi sértés vétségével vádolja, vádiratában vele szemben végrehajtandó szabadságvesztés kiszabására tett indítványt a Tiszaújvárosi Járásbíróságnak.
2018.07.17 11:15

Négy autó ütközött a budapesti Orczy úton, egy ember megsérült

Publikálás dátuma
2018.07.17 10:34
A baleset helyszíne - illusztráció
Fotó: Google StreetView/
A kedd reggeli baleset körülményei eddig tisztázatlanok.
Eddig tisztázatlan körülmények között négy autó ütközött össze július 17-én, reggel fél 9 előtt Budapest VIII. kerületében, az Orczy út 29. szám előtt - írja a police.hu.
A balesetben az elsődleges információk szerint egy ember megsérült. A rendőrök a helyszínelést délelőtt 11 után befejezték, a baleset helyszínén torlódásra lehet számítani.
2018.07.17 10:34
Frissítve: 2018.07.17 11:40