Kiégett egy pizzéria Pécsett - Videó!

Egy kiszállításra specializálódott kis garázsból átalakított pizzéria lángolt hétfőn éjjel a pécsi Tímár utcában.

A tűzoltók munkáját nehezítette, hogy tűzcsap nincs a közelben.

A tűz keletkezésekor a tulajdonos tartózkodott az épületben, a lángokat megfékezni nem tudta, de szerencsére időben kimenekült. A pizzériában fatüzelésű kemencében sütöttek – tudósít a Szabad Pécs.

A környező lakóházak is veszélyben voltak, több épületből is kikísérték az embereket az utcára, három lakóházat ürítettek ki ideiglenesen.

A szomszédságban élők először tűzijátékhoz hasonlatos hangokra lettek figyelmesek, ezután nem sokkal már érezni lehetett a füstöt. A pizzériára több szomszéd is panaszkodott, sokszor bebüdösödtek a kiteregetett ruhák is, ha begyújtották a kemencét.

Fotókat a tűzről ide kattintva nézegethet!

Szerző
2017.08.08 10:38

Tolatás közben gázoltak halálra egy kántorjánosi férfit

Publikálás dátuma
2018.07.19 16:32
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A 68 éves áldozaton már nem lehetett segíteni, a helyszínen életét vesztette.
Halálos baleset történt csütörtök dél előtt Kántorjánosi területén, az Őri utcán. A rendőrség úgy tudja, hogy egy kisteherautó sofőrje tolatás közben ütötte el az idős férfit, aki belehalt sérüléseibe. 
A hatósági helyszínelés délután két óra után ért véget a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen, az esetet a a Mátészalkai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya fogja kivizsgálni.
2018.07.19 16:32

Kilenc év után fogták el az idős asszonyt kirabló férfit

Publikálás dátuma
2018.07.19 13:42

Fotó: police.hu/
Társait továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség.
Egy idős asszonyt rabolt ki társaival sajógalgóci otthonában 2009-ben az a férfi, akit most elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök – írja a police.hu. Még 2009. november 30-án rendeltek el nyomozást ismeretlen tettesekkel szemben, akik – fejükön csuklyát viselve – bántalmaztak egy akkor 85 éves asszonyt sajógalgóci otthonában, elvették értékeit, majd bezárták a ház egyik szobájába és elmenekültek. A nyomozók azonosították, majd hétfőn a „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével izsófalvai otthonában elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan azonosítható 27 férfit. Csoportosan elkövetett rablás, magánlaksértés- és személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésével gyanúsítják. A Kazincbarcikai Rendőrkapitánysága Sajókazai Rendőrőrse gyanúsítottat kihallgatását követően őrizetbe vette, majd előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.   Társait a rendőrség továbbra is nagy erőkkel keresi.
2018.07.19 13:42
Frissítve: 2018.07.19 13:42