Dühöngenek a helyiek - Feljelentették az urizáló Oszter Sándort

Publikálás dátuma
2017.08.10 11:31
A diósjenői tó és környéke Forrás: Facebook/Diósjenő Polgármesteri Hivatal
Fotó: /
Noha a diósjenői önkormányzat kedd este határozatot hozott a munkálatok felfüggesztéséről, nem álltak le a munkagépek Oszter Sándor birtokán, ezért többek között a Diósjenői Sporthorgász Egyesület elnöke természetkárosítás címen feljelentette a színészt - derül ki a Bors cikkéből.
Fotó: Argo2/Facebook

Fotó: Argo2/Facebook

Múlt héten lapunk is beszámolt az Oszter Sándor körül kialakult újabb botrányról, aki ittas vezetése (emiatt tavaly márciusban első fokon 140 óra közmunkára ítélte a Budai Központi Kerületi Bíróság), majd egy tízmilliós forintos csalás miatti vádemelés után most azzal keltett felháborodást, hogy kivágatta a birtoka közelében lévő erdőt, elvezette a patakot, hogy lehessen neki egy magántava Diósjenőn.

Miután a helyiek a település a kedd esti képviselő-testületi ülésen is hangot adtak felháborodásuknak Oszter Sándor miatt, a polgármester, Tóth János és testülete azonnali hatállyal felfüggesztette a művész projektjét. Úgy határoztak, akkor folytatódhat az építkezés, ha minden engedélyt bemutatnak. A határozatot tegnap próbálták kézbesíteni Oszternak, ám szerdán még ugyanúgy dübörögtek a munkagépek Oszter birtokán - írja a Bors, videóval bizonyítva, hogy nem álltak le a munkálatok:

Bottlik István, a Diósjenői Sporthorgász Egyesület elnöke a lapnak azt mondta, természetkárosítás címén nyújtottak be feljelentést a hatóságokhoz, de attól tartanak, hogy a vizsgálat milyen hosszúra nyúlik majd. "Nagyon félek, hogy mire itt bármi történik, addigra kipusztul ez a gyönyörű táj. Év­századok kellenek majd ahhoz, hogy újra eredeti szépségében pompázzon" - panaszolta az egyesületi elnök a bulvárlapnak.

Szerző
2017.08.10 11:31