Hajdú Péter üzent exbarátnőjének, akit másik férfival láttak a Szigeten

Publikálás dátuma
2017.08.11 10:23
Hajdú újra szingli Forrás: Facebook/Hajdú Péter
Fotó: /
Futótűzként terjedt a hír, hogy Hajdú Péter szakított barátnőjével, miután Esztert egy másik férfival látták mulatni a Sziget fesztiválon. A Story magazin információját a tévés most annyiban erősítette meg, hogy valóban lezárták a kapcsolatukat, ám azt nem árulta el, hogy valóban másik férfi van-e a dologban.

– Nagyon kedvelem Esztert, de úgy döntöttünk, hogy lezárjuk a kapcsolatunkat, sok boldogságot kívánok neki - ezt üzente szűkszavúan Hajdú volt barátnőjének a Blikken keresztül. A tévés nem akarta részletezni, miért folytatják külön.

Előzőleg a Story magazin szúrta ki a Szigeten Sarka Kata utódát, egy másik férfi társaságában, ezután terjedt el, hogy a viszonylag friss pár szakított. 

Korábban már lehetett hallani Hajdúék szakításáról, miután nyár elejére eltűntek a szerelmes fotók az internetről, holott korábban gyakran osztottak meg közös képet a Facebookon. Akkor Hajdú azt mondta, minden rendben van közöttük, de a Blikk szerint már akkor szünetet tartottak. Az elmúlt hetekben megpróbálták feléleszteni szerelmüket, a napokban jöttek haza Ciprusról, ugyan külön-külön, de ennek még nem a szakítás volt az oka. Hajdú a barátaival utazott el, Eszter csak néhány napra csatlakozott be hozzájuk, pár nappal később ő továbbrepült családjához Franciaországba. 

Szerző
2017.08.11 10:23

George Clooney a világ legjobban kereső színésze

Publikálás dátuma
2018.07.16 20:15
George Clooney
Fotó: AFP/ GEOFF ROBINS
A Forbes listáján szereplő celebek összesen 6,3 milliárd dollárt raktak össze az elmúlt évben.
George Clooneynak nagyobb volt a bevétele az elmúlt évben, mint bármely más színésznek valaha egy év alatt. A Forbes legjobban kereső hírességeinek listáján a második helyet megszerző Clooneyt a bokszoló Floyd Mayweathernek sikerült megelőznie – írja az MTI. A BBC összefoglalója szerint a bokszoló sztár 2015-ben már feljutott a toplista csúcsára, az elmúlt évi 285 millió dolláros (78,6 milliárd forintos) – adózás előtti – bevételével most ismét övé a Forbes-lista első helye. Az 57 éves Clooney a rangsort összeállító amerikai lap szerint 239 millió dollárt (67 milliárd forintot) keresett a 2017. június 1-jétől kezdődő évben. A hatalmas bevételből jelentős tétel volt Casamigos tequilavállalatának eladása. Az egymilliárd dollárért (276 milliárd forintért) elkelt céget a színész 2013-ban alapította két barátjával, Rande Gerberrel és Mike Meldmannel. A celebek százas Forbes-rangsorában a közösségi médiasztár, Kylie Jenner lett a harmadik 166,5 millió dollárral (46 milliárd forinttal). A 20 éves Jenner a Forbes értesülése szerint azon van, hogy „a legfiatalabb milliárdos legyen belőle a saját erejéből”. Az első tíz jól kereső híresség között két focista is szerepel: Lionel Messi és Christiano Ronaldo. Az argentin futballista 111 millió dollárral (30,6 milliárd forinttal) a nyolcadik, Ronaldo 108 millió dollárral (29,7 milliárd forinttal) a tizedik lett. A zenészek közül a U2 (118 millió dollárral, azaz 32,5 milliárd forinttal), a Coldplay (115,5 millió dollárral, azaz 31,8 milliárd forinttal) és Ed Sheeran (110 millió dollárral, azaz 30,3 milliárd forinttal) jutott be az első tíz közé. A száz legjobban kereső celeb között csupán 15 nő van, eggyel kevesebb, mint egy évvel korábban. A listán szereplő celebek összesen 6,3 milliárd dollárt (1737 milliárd forintot) raktak össze az elmúlt évben, ami viszont 22 százalékos emelkedést mutat az egy évvel korábbihoz képest. 
2018.07.16 20:15
Frissítve: 2018.07.16 20:15