Demcsákot már kész szerződés várta az ATV-nél

Publikálás dátuma
2017.09.21 10:18
Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa
Fotó: /
Demcsák Zsuzsa keddi megbeszélése az ominózus péntek reggeli szereplése után nem tartott sokáig, a műsorvezetőt a már megírt szerződészárás várta, amit alá is írt - írja a Bors.

A szerződésbontás közös megegyezésről szól, ami - mint a lap írja - igen gáláns hozzáállás az ATV részéről, Demcsák viselkedése után. Mint ismert, még csak két hete volt a műsorvezető a csatornánál, amikor az ATV Startban igen különösen viselkedett, és meglehetősen furcsa kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak, az MSZP EP-képviselőjének, illetve többször is belegabalyodott a mondanivalójába.

Az ATV az interjú miatt kirobbant botrány után azonnali hatállyal felfüggesztette, levette a képernyőről a műsorvezetőt, és belső vizsgálatot indítottak az ügyben. 

Demcsák nem várta meg a vizsgálat eredményét, hanem azt megelőzve már tegnap bejelentette Facebook-oldalán, hogy "kóros fáradtságra hivatkozva" ő kérte a szerződése felmondását, amit az ATV vezérigazgatója el is fogadott. A műsorvezető egy közös fotót is posztolt Németh Szilárddal a bejegyzés mellé. Az más kérdés, hogy egy mosoly mennyire lehet őszinte egy ilyen szituációban.

A Blikk szintén azt írta, hogy a megbeszélésük gyors volt, zökkenőmentesen, békés, kulturált módon sikerült elválniuk a feleknek. "Zsuzsa teljesen magabiztos, nyugodt és együttműködő volt" - árulta el a bulvárlap informátora.

Demcsák szerepét az Egyenes beszédben Rónai Egon veszi át hétfőtől csütörtökig, Krug Emília pedig péntekenként vezeti majd a műsort.

Szerző
2017.09.21 10:18