Kisteherautóval ütközött egy 61-es villamos - Fotók

Publikálás dátuma
2017.12.14 17:26
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
Fotó: /
Összeütközött egy 61-es villamos és egy kisteherautó csütörtökön a budapesti BAH-csomópontnál – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, a baleset miatt áll a forgalom a három főút találkozásánál lévő csomópontban; az ütközés következtében a teherautó sofőrje megsérült - írja a hirado.hu.

A rendőrség honlapjára feltett közlemény szerint megkezdték a helyszíni szemlét, a baleset miatt torlódás alakult ki. A katasztrófavédelem honlaja szerint egy ember – a kisteherautó vezetője – megsérült. A villamoson utazóknak nem esett bántódásuk. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a teherautót.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán közölte, a baleset miatt a 17-es és a 61-es villamos módosított útvonalon, a Krisztina körúton át közlekedik a Móricz Zsigmond körtér felé. A pótlóbusz a Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között jár.

Szerző
2017.12.14 17:26

Lóg a vezeték, késnek a miskolci vonatok

Publikálás dátuma
2018.07.18 18:37
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava/ Tóth Gergő
Több mint másfél órás késés is előfordulhat a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon, pótlóbuszokkal szállítják a MÁV utasait.
Elszakadt a felsővezeték Aszód és Tura között, emiatt 60-100 percet is késhetnek a miskolci vonatok, - jelentette be szerda délután a MÁVInform.
A vasúttársaság már szervezi a vonatpótló buszokat, amelyek Aszód és Hatvan között viszik majd az utasokat. A szakemberek megkezdték a műszaki hiba kijavítását: hogy kárpótolják az utasközönséget, a fennakadás miatt a Budapest-Keleti pályaudvar és Hatvan között valamennyi vonat felármentesen vehető igénybe.  Kassa felé a Hernád Intercity kerülő útirányon keresztül, Újszászon és Szolnokon át közlekedik - olvasható az MTI-nek is eljuttatott közleményben. 
2018.07.18 18:37

Autók ütköztek, teljes útzár a 45-ös úton

Publikálás dátuma
2018.07.18 15:55
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava/
Személyautók karamboloztak Szentes térségében, a balesetben többen megsérültek.
Teljes útzárat rendeltek el 45-ös főút Szentes és Hódmezővásárhely közötti szakaszán, ahol szerda délután két autó ütközött: a balesetben hárman megsérültek a rendőrség szerint, őket mentők ápolják - ,míg a tűzoltók a roncsokat próbálják eltávolítani.
A műszaki mentés és helyszínelés idejére a rendőrök megállították a forgalmat - írja az Útinform –  emiatt komoly torlódás alakulhat ki az érintett útszakaszon.   
2018.07.18 15:55