Külföldön békül férjével Hosszú Katinka?

Publikálás dátuma
2018.03.21 09:33
Illusztráció: Facebook/Shane Tusup
Fotó: /
Külföldön próbálta megmenteni házasságát a háromszoros olimpiai bajnok és amerikai férje és egyben edzője - írja a Blikk.

Hosszú Katinka és Shane Tusup távollétében másik edzőnő tartotta a foglalkozásokat a házaspár által alapított úszóklubban a múlt héten - tudta meg a lap egy odajáró gyermek hozzátartozójától. Az úszónő és edző férje a hírek szerint külföldre utazott, hogy rendezze a kapcsolatát. Azt azonban nem lehet tudni, merre jártak, szóba került az Egyesült Államok, de a trópusok is. A bulvárlap megkérdezte Hosszú Katinkát is, aki azonban azt sem szerette volna elárulni, együtt voltak-e szabadságon. 

Az elmúlt hetek eseményei, a válóper szüneteltetése, az, hogy az edzések után együtt és vidáman jönnek ki az uszodából, arra utalhatnak, a házaspár nem adta fel a novemberben megromlott kapcsolat rendezését.

A Nemzeti Sport  információi szerint az Iron Lady hétfő este tért haza egy háromhetes amerikai edzőtáborból, és szombatig el kell döntenie, elindul-e március végén az országos bajnokságon. Sós Csaba szövetségi kapitány szerint a háromszoros olimpiai bajnok klubjából még egyáltalán nem érkezett nevezés.

Szerző
2018.03.21 09:33