Menekülés közben több balesetet okozott

 Elfogtak egy férfit, aki gépjárművével elmenekült a rendőri ellenőrzés elől hétfőn Tinnyén, majd több közúti balesetet okozott - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.  A 37 éves férfi ki akarta vonni magát a rendőri intézkedés alól, ezért autójával elhajtott az ellenőrzés helyszínéről. Menekülés közben több, anyagi kárral járó balesetet is okozott, végül Tinnye és Perbál között, a 102-es főúton a gépkocsi összeütközött egy autóbusszal. A személyautó az árokba csúszott, a férfi pedig gyalog próbált továbbmenekülni, de a rendőrök elfogták.  A férfi ellen a Budaörsi Rendőrkapitányság indított eljárást közúti veszélyeztetés miatt. 

Szerző
2018.04.16 16:41

Kétszer is azzal fenyegetett, hogy robbantani fog az Árkádban

Publikálás dátuma
2018.07.18 07:40
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Nem találta elég látványosnak a hatósági intézkedést, így újra felhívta a rendőrséget.
A kőbányai nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy budapesti férfi azzal fenyegetőzött, hogy bombát fog robbantani egy bevásárlóközpontban – írja a police.hu. A 27 éves C. Sándor még május végén hívta fel a rendőrséget és bejelentést tett, hogy a X. kerületben, az Örs vezér téri Árkád bevásárlóközpontban bombát helyezett el, amelyet fel fog robbantani. Az üzletközpont kiürítését követően a rendőrség tűzszerészei átvizsgálták az épületet, de mivel a hatósági intézkedés nem volt annyira látványos, mint ahogy azt a férfi várta, újra felhívta a rendőrséget és nyomatékosítva megismételte a bejelentését. A nyomozók a férfit még az átvizsgálás befejezése előtt, az üzletház közelében elfogták. A tűzszerészek nem találtak az épületben robbanóanyagot, vagy robbantásra alkalmas eszközt. A közveszéllyel fenyegetés bűntett miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratot a napokban átadta az illetékes ügyészségnek.
2018.07.18 07:40
Frissítve: 2018.07.18 07:42

Kamionok ütköztek, óriási torlódás az M1-esen

Publikálás dátuma
2018.07.17 14:28
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstcok/
Az egyik összetört kamionból üzemanyag szivárog, a baleset miatt félórával is nőhet a menetidő az autópálya érintett szakaszán.
Több kilométeres kocsisor torlódott fel az M1-es sztráda Ausztria felé vezető szakaszán, Ács térségében, ahol eddig tisztázatlan okból két kamion ütközött. Az egyik jármű üzemanyagtartálya is sérült, így benzin borítja az úttestet – a kamionok a külső és a belső sávot is elfoglalják.
A rendőrök így a leállósávban terelik a forgalmat a műszaki mentés és helyszínelés végéig. Az Útinform jelentése szerint az érintett szakaszon – a 94-es kilométerszelvényben – 20-25 perccel is nőhet a menetidő, az autók pedig csak araszolgatnak.
2018.07.17 14:28