Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Arcfiatalítás műtét nélkül!

nepszava.hu|2010. okt 13. 13:50
[A+ A-]
Dinamikus vízsugár peelinget eddig csak bőrgyógyászok alkalmaztak. A professzionális kozmetikai cégek közül a GIGI az első, aki ezzel lehetőséget ad a kozmetikusok kezébe is. Filótás Zsuzsannával a GIGI kereskedelmi és marketing igazgatójával egy gyönyörű szombat délután az új gép bemutatóján beszélgettünk.
- Ez a gép, amit most megismerhettek, a mai kozmetikai ipar négy leginnovatívabb, legkorszerűbb eljárásait ötvözi egy készülékben. Az első dinamikus vízsugár peeling, a második funkció egy továbbfejlesztett tű nélküli mezoterápia, két kezelőfejjel egy ún. klasszikus tollal és egy golyós applikátorral. Utóbbi azért érdekes, mert ehhez speciális szérumokat fejlesztettünk ki minden bőrproblémára gondolva. A harmadik egy kétfunkciós eljárás, mely egy időben végez izomstimulációt (face liftinget) és iontoforézist. A negyedik pedig egy különleges spray funkció, mely a hatóanyagok akadálytalan bejutását segíti a bőrbe.

- Nagyon jó hangulatú összejövetel volt, a kozmetikusok elégedetten távoztak a bemutatóról.

- Nagyon örülök, hogy ilyen lelkesen fogadták az új "időgépünket". A mai kor emberének egyik legfőbb vágya, hogy fiatalságát minél tovább megőrizze. Ezzel a kezelőgéppel biztosítjuk minden páciensünknek, hogy ezután műtét nélkül professzionális hatóanyagokkal, gyorsan, fájdalommentesen és látványosan fiatalodjanak. És persze nem utolsó sorban lehetőséget adunk kozmetikusainknak, hogy nyissanak a prémium kategóriát kedvelő vendégek felé, ez a mai gazdasági helyzetben jó kiugrási lehetőséget biztosít számukra. Sokat vártunk rá, de megérte!

Lájkoljon minket a Facebook-on is!