Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Mit tartogat számunkra a Nyúl éve? - Kínai horoszkóp 2011

nepszava.hu|2010. dec 30. 06:11
[A+ A-]
Bár a Nyúl éve mozgalmasnak ígérkezik, mindannyiunk életére pozitív és ösztönző hatással lesz. Kedvező időszak ez a családra nézve, a személyes fejlődés szempontjából, valamint a nagyszabású események megünneplésére.
A "világ színpadán" továbbra is egymást követik a feszültséggel teli, veszélyes, időnként tragikus események, ugyanakkor végre felcsillan előttünk a változás reménye. Ez az év a párbeszéd, a diplomácia és - fontos kihangsúlyozni - a személyes fejlődés éve lesz. Ez utóbbi miatt sokakat foglalkoztat majd az életmódváltás. Akár egészségesebb életformát választanak, akár bővítik érdeklődési körüket, esetleg egy tanfolyamot vagy képzést kezdenek el, az év rengeteg lehetőséget kínál mindenkinek.

Fontos a kezdeményezőkészség, a lehetőségek kihasználása, a képességek fejlesztése, hiszen a Nyúl éve biztató, ígéretes lehetőségeket tartogat.

Neil Somerville az egyik legismertebb szerző nyugaton a kínai horoszkóp témakörében. Régóta érdeklik a jövőbe látás keleti irányzatai, és úgy véli, sokat tanulhatunk a Kelet ősi bölcsességéből. Évente megjelenő Kínai horoszkópja többmilliós nemzetközi olvasótáborra tett szert, és Magyarországon is a legnépszerűbb kötetek közé tartozik minden évben.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!