Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Arcfiatalítás - mezoterápia és dermaroller

nepszava.hu|2011. máj 8. 14:55
[A+ A-]
A mezoterápia jelenleg a leghatékonyabb a hatóanyagok bejuttatására, mert egyedül ez a módszer képes tökéletesen áttörni a bőr védő, ún. barrier rétegét, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását.
Titka abban rejlik, hogy hatását sejtszinten képes kifejteni, bármely kozmetikai kezeléssel ellentétben. Teljesen személyre szabott eljárás, mely gyors, szinte teljesen fájdalommentes, a látványos eredményhez kúraszerű, több alkalmas kezelés szükséges.

Az alkalmazott anyagok a közvetlen felhasználás helyén fejtik ki jótékony hatásukat, nem igényel semmiféle előkezelést, illetve utókezeléssel sem kell számolni. A terápia után bőrünk enyhén pirospozsgás lehet, de pár óra múlva nyomtalanul eltűnik.


Dermaroller

A Dermaroller hatékony kollagén termelődést fokozó kezelés. Modern, kíméletes megoldást nyújt. Rendkívül hatékony, kíméletes megoldás bőrfiatalításra, mivel a vékony tűk finom munkája által a bőr nem sérül, gyorsan regenerálódik.

A kezelés során az apró tűszúrások hatására olyan biológiai aktivátorok termelődnek, amelyek elősegítik a bőr megfiatalodását. A folyamat során fokozódik a bőr normális kollagén-termelése, a mesterségesen előidézett sebzés beindítja a sebgyógyulási mechanizmust, és a ráncok elsimulnak.

A fokozott kollagén termelődésnek köszönhetően a bőr már az első kezelést követően is jól érezhetően feszesebbé válik, enyhülnek a ráncok, összébb húzódnak a pórusok. Mivel a kollagén szintézis beindulása egy kicsit hosszabb folyamat, ezért a dermarolleres kezeléseket kúraszerűen javasolják. Bőr fiatalítása esetén 5-6 alkalom, kitágult pórusok kezelésére kb.10 alkalom szükséges, melyet követően nyugodtan folytathatja napi tevékenységét, első este azonban bőrpír, és a bőr húzódása tapasztalható. Ekkor kifejezetten ajánlatos a gyakori krémezés, a húzódás csökkentése érdekében. A tünetek másnapra tejesen megszűnnek.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!