Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Még lehet pályázni a legjobb női munkahely címre

Független Hírügynökség|2011. máj 31. 08:11
[A+ A-]
Ma még lehet jelentkezni a "Legjobb Női Munkahely" pályázatra, amit negyedik alkalommal hirdetett meg a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség. A cél, hogy az esélyegyenlőségi szempontok mellett rámutassanak a nők foglalkoztatásának gazdasági szükségszerűségére is. A részletek a www.legjobbnoimunkahely.hu internetes oldalon olvashatóak.
Két kategóriában pályázhatnak a vállalatok: a 20-250 munkavállalót foglalkoztató közepes, valamint a 250 főnél több munkavállalót foglalkoztató cégek között osztják ki a 2010 "Legjobb Női Munkahelye" címet.

Május 31-ig várják a jelentkezéseket, június 10-ig értékelik ki a beérkezett anyagokat, utána hirdetnek eredményt. Egyebek mellett olyan szempontokat vesznek figyelembe, hogy mennyire tudják a karrier és a magénéletet összeegyeztetni az alkalmazottak, milyenek a munkafeltételek, vannak-e továbblépési, fejlődési lehetőségek, de nézik az egészség és a jó közérzet megőrzésének lehetőségeit is. A részletekről a www.legjobbnoimunkahely.hu internetes oldalon lehet olvasni.

Tavaly a Microsoft Magyarország Kft., a Fővárosi Gázművek Zrt. és a MAVIR Zrt. vitte el az első három díjat a 250 főnél többet foglalkoztatók között, a másik kategóriában az S Modell Kereskedelmi Zrt, a Quintiles Magyarország Kft. és a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. végzett az élen.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!