Előző
Következő
új cikk

Belföld

Impulser terápia, a gyógyszermentes megoldás

Népszava|2012. aug 27. 14:49
[A+ A-]
Miközben a médiából nap mint nap tucatszámra ömlik ránk a reklám - melynek szinte mindig ugyanaz az üzenete: csak vedd be a gyógyszert, és hipp-hopp, eltűnik a fájdalom -, létezik egy másik megoldás is, mellyel számos betegséget kezelhetünk ma már hatékonyan, mellékhatásmentesen.
Az Impulser terápia során egy speciális - az Impulser által kikísérletezett - pulzáló elektromágneses mezőt hozunk létre. A rendszer egy vezérlőegységgel rendelkezik, mellyel impulzusokat küldhetünk az elektromágneses tekercsekhez, melyek egy matracban találhatók. A vezérlőn könnyen beállíthatjuk a megfelelő programokat, melyekkel konkrét problémákat, betegségeket kezelhetünk akár a saját otthonunkban.

Az Impulser terápiát érdemes napi rendszerességgel, akár naponta kétszer is használni. Alkalmazásával aktiválhatjuk a szervezet saját védekező rendszerét, mellyel számos betegség kialakulását előzhetjük meg. A terápia bizonyítottan alkalmas a keringés javítására, ezért elsősorban a szív- és érrendszeri betegségeket kezelhetjük vele hatékonyan, és talán ami a legfontosabb, gyógyszermentesen.

"Volt egy infarktusom, ami után nem tudtam lábra állni, önállóan étkezni, mozogni sem. Minden egyes nap használtam az Impulser terápiát. 3-4 hónap használat után kezdtem érezni, hogy az erőm megsokszorozódik. Most ott tartok, hogy örökké mozgásban vagyok, futok, cselekszem, naponta megjárom a négy emeletet lépcsőn. Köszönöm Impulser!" Pallagi Elizabeth (Eger)

Az Impulser terápia kúraszerűen és folyamatosan egyaránt igénybe vehető akár egészségünk megőrzése, a civilizációs betegségek elkerülése érdekében, akár akut vagy krónikus problémák kezelésében. Ilyen esetekben a magnetoterápia fájdalomcsillapító, vérellátást javító, porc- és csontsejteket stimuláló, gyulladáscsökkentő hatást fejthet ki.

Vigyázat, hamisítják!

(x)

Lájkoljon minket a Facebook-on is!