Előző
Következő
új cikk

"Szecska sorozat" a Szécsényiben

Népszava|2012. jún 29. 09:53
[A+ A-]
Ebben a nyári szezonban is várják az éjszakai élet kedvelőit a fővárosi Szécsényi fürdőben, az oly híres "Szecska sorozat" eseményeire
Jó hír az éjszakai programokat kedvelőknek, 2012. június 30-tól augusztus 25-ig folytatódik a 2011-ben indult Szecska sorozat a Széchenyi Fürdőben. A különleges rendezvény garantáltan új színt hoz a budapesti éjszakába.

Idén is a Széchenyi Fürdőben kerül megrendezésre a Szecska névre keresztelt programsorozat. Az egyedi élményt nyújtó partysorozat számos elemet ötvöz. A legfontosabb az éjszakai fürdőzés, melyhez élő zene és lenyűgöző fénytechnika társul. A különleges, semmihez sem hasonlítható élményt két hónapon át élvezhetik a fürdővendégek. A tavaly alkalmi jelleggel megtartott Szecska idén nyáron heti rendszerességgel tér vissza és a bulizni vágyók minden szombat éjjel kedvezményes áron élvezhetik az egyedülálló party élményt. A Szecskával a szervezők a XXI. század fürdőkultúráját kívánják megteremteni. A rendezvény színvonaláról a Cinetrip rendezvények szervezői gondoskodnak. A zenéért a budapesti zenei élet DJ-i felelnek, minden alkalommal más-más zenei stílust képviselve. Érdemes figyelni az aktuális fellépőket a hivatalos oldalakon.

A szervezők szerint az esemény mindenkinek szól kortól, nemtől, érdeklődési körtől függetlenül, így mindenkit szeretettel várnak.