Előző
Következő
új cikk

Belföld

A magyar kormány Hugh Grant címét nyomozza

Világgazdaság|2012. júl 8. 12:17
[A+ A-]
Keresi Hugh Grant privát címét a Miniszterelnökség, hogy elküldhessék neki azt az anyagot, amelyből a sztár részletesen megismerheti a hazai médiaviszonyokat- írja a Világgazdaság internetes oldala. A kormány azért levelezne a brit filcsillaggal, mert az nemrégiben kritizálta a magyar médiatörvényt.
Összeállították a kormányzat sajtós munkatársai azt az angol nyelvű anyagot, amelyet Hugh Grantnek kíván küldeni a kormányzat, ám a sztár pontos elérhetőségét még nyomozzák - írja az internetes portál a Vasárnap Reggelre hivatkozva. Ha pedig meglesz a színész pontos címe, akkor üzenetet fog kapni a magyar kormánytól.

Egy ilyen formátumú hírességnek levelet küldeni nem is olyan egyszerű- taglalja a cikk. Hiszen minden kisebb és nagyobb sztárnak van olyan címe, ahova a rajongói leveleket várják, de ezen címeken olyan irodák találhatóak, ahonnan alkalmazottak küldik ki a rajongóknak az ajándéktárgyakat, dedikált posztereket.

Hugh Grant a napokban élesen bírálta a magyar médiatörvényt, mondván: Magyarországon veszélyben van a demokrácia és a szólásszabadság. A színész egy brüsszeli fórumon szólalt fel nemrégiben, ahol az állam és a média kapcsolatáról tartott előadást. Amikor a sajtó túlzott kontrolljának veszélyeit ecsetelte, Magyarországot hozta példának. Grant álláspontja szerint az az üdvös, ha nem az állam ellenőrzi a médiát, hanem épp fordítva: a média ellenőrzi az államot és a politikusokat.

Kumin Ferenc, nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár csakhamar reagált a színész megjegyzéseire, mondván: Grant információi igencsak hézagosak a témában, ezért mindent el fognak követni, hogy a jövőben részletes információhoz jusson a magyar sajtó működéséről. Mint látható, Kumin nem beszélt a levegőbe, vélhetően igencsak vaskos paksamétát állítottak össze a színész továbbképzésére. A teljes cikket ide kattintva olvashatja.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!