Előző
Következő
új cikk

Sport

A sebesség hercegét megfürdette a sebesség hercegnője

nepszava.hu|2012. júl 8. 20:15
[A+ A-]
A legeredményesebb magyar autóversenyzot, Michelisz Norbertet, a Túraautó Világbajnokság sikert sikerre halmozó pilótáját invitálta fedélzetére a Principessa vitorlás legénysége, nem sokkal a legnagyobb balatoni tókerülo verseny, a Kék Szalag után.
Idő maradt a találkozásra, hiszen a Principessa az egytestű hajók közül elsőnek futott be a célba, összesítettben is a harmadikként, sok sok órával megelőzve legtöbb riválisait.

A balatoni Kék szalag ma az egyik legnézettebb magyarországi vitorlásverseny, tízezrek követik nyomon a tókerülő viadalt. A Túraautó Világbajnokság (WTCC) pedig éppen Michelisz Norbertnek köszönhetően vonz egyre több drukkert.
A komoly sportteljesítmények természetesen az effajta technikai sportokban csak kitűnő eszközökkel érhetőek el, ehhez persze szponzorok is kellenek. Szponzorok meg akkor kerülnek, ha van nézettsége egy-egy versenynek. A nézők pedig az izgalmas küzdelmeket, a nagy viadalokat kedvelik. No meg az olyan sportembereket, akiknek szívből szurkolhatnak. Michelisz és a Principessa legénysége éppen ilyen.

Hát, ha még egy kalandban együtt vesznek részt. Michelisz a WTCC-vel nemsokára Amerikába megy, de előtte még a másik sikercsapat, a Principessáé mutatta meg a közönség nagy örömére, hogy az efféle vitorlás kalandokat sem lehet mindig szárazon megúszni.Lájkoljon minket a Facebook-on is!