Előző
Következő
új cikk

Belföld

Keddtől a Március 15. teret zárják le a Bruce Willis-film forgatása miatt

MTI|2012. júl 9. 19:20
[A+ A-]
Kedden és szerdán este lezárják Budapesten a Március 15. tér déli részét a Bruce Willis-film (A Good Day to Die Hard) forgatása miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
Kedden és szerdán 18 órától másnap reggel 6 óráig lesz zárva a tér déli része és az Erzsébet híd alatti parkoló. Ez idő alatt a hídról nem lehet lehajtani a Március 15. térre és a Belgrád rakpartra, a belváros északra eső része az Erzsébet híd - Váci utca - Irányi utca - Károlyi Mihály utca - aluljáró - Petőfi Sándor utca útvonalon közelíthető meg.

Szerda reggel 6 órától 18 óráig egy forgalmi sáv áll majd az autósok rendelkezésére, hogy az Erzsébet hídról a Belgrád rakpartot megközelíthessék - olvasható a BKK közleményében.

A Die Hard sorozat ötödik részét áprilisban kezdték forgatni Magyarországon, a produkció munkálatai 86 napon át, több helyszínen folynak. A Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) főként Oroszországban játszódik, ahova a Bruce Willis alakította John McClane azért utazik, hogy kiszabadítsa fiát.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!