Előző
Következő
új cikk

Belföld

Súlyos baleset - két teherautó közé szorult a sofőr

Havaria Press|2012. júl 19. 10:55
[A+ A-]
Egy kamion és egy teherautó csattant egymásba az M7-esen, a mentőegységek lezárták az utat, így hosszú kocsisor torlódott fel - a sor végén várakozó teherautóba pedig belerohant egy kisteherautó.
Egy ember súlyosan, egy életveszélyesen megsérült, csütörtökön hajnalban, az M7-es autópályán egy nagyobb balestben, értesült a HavariaPress. Az elsődleges adatok szerint hátulról rohant bele egy öblítőt szállító kamionba egy teherautó, csütörtökön hajnalban, fél 3 körül, az M7-es autópályán, Szabadbattyán és Polgárdi között, a főváros felé vezető oldalon, a 76-os kilométernél. A baleset során a rakomány az útra borult. A vétlen sofőr nem sérült meg, de a karambolt okozó jármű vezetője súlyosan megsérült, őt a tűzoltók szabadították ki a roncsból, majd a mentők Székesfehérvárra szállították kórházba.

Mintegy másfél órán át teljes útzár volt érvényben, a forgalmat a 7-es főútra terelték. A baleset miatt kialakult torlódásban, nem sokkal később, a 77-es kilométernél újabb karambol történt. Egy álló teherautóba rohant bele egy Ford Tranzit, és közel 11 méteren át tolta maga előtt. A Ford vezetője nem volt bekötve, így az ütközéstől a motorháztetőre esett a szélvédőn keresztül és beszorult a két jármű közé. Őt szintén a tűzoltók szabadították ki, majd a mentők életveszélyes állapotban szállították a székesfehérvári kórházba. A teljes útzárat követően, a főváros felé reggel 9 óra körül indulhatott meg a forgalom.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!