Előző
Következő
új cikk

Belföld

Több kilométeres a kocsisor az M1-es, M7-es és M0-ás autópályán

MTI|2012. júl 19. 16:07
[A+ A-]
Hat kilométeres kocsisor alakult ki baleset miatt az M0-s autóúton - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtök délután az MTI-vel. Áll a forgalom az M1-es és az M7-es autópálya Budapest felé vezető sávjaiban is. A rendőrség azt ajánlja, hogy aki teheti, kerülje el a környéket.
Beluzsárné Belicza Andrea utalt arra: dél körül három teherautó összeütközött az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a 15. kilométerszelvénynél, ezért először teljes, majd részleges útzárat rendeltek el, amelyet kora délután feloldottak.

A szóvivő közlése szerint épp hogy megindult a forgalom, amikor két, egymás mellett haladó kamion tükre összeért, s a két jármű eltorlaszolta az autóutat a 8-as kilométerszelvénynél. Az újabb baleset érintettjei a helyszínelőkre várnak, miközben hat kilométeres dugó keletkezett a környéken.

Az MTI információi szerint több kilométeres kocsisor alakult ki az M7-es és az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán is, mert az autók nem tudnak az M0-s felé letérni.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!