Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Kicsi volt a nyereménylakás Radics Giginek

Blikk.hu|2012. júl 25. 09:58
[A+ A-]
A Rózsadomb helyett egy belvárosi lakásba költözött 2012 Megasztárja, Radics Gigi és családja- olvasható a Blikk.hu-n. A fiatal énekes és családja nem fért volna el az eredetileg felajánlott II. kerületi lakásban, ezért egy másik belvárosi ingatlant választott családjával. Ebben a lakásban is ingyen élhet egy évig Gigi szüleivel és testvérével.
A napilap cikke szerint a tehetséges énekes nem visszautasította a lehetőséget, hogy egy évig ingyen lakhasson egy teljesen berendezett lakásban, az ingatlant felajánló cég egyszerűen csak kisegítette a családot.

Amikor elmentünk megnézni azt a lakást, rájöttünk, hogy kicsi lesz- nyilatkozta az édesapa. Mi a nappaliban aludtunk volna, Gigi testvére, Tomi pedig a gardróbszobában. Az a lakás egyértelműen szűkös lett volna négyünknek, az pedig természetes volt, hogy mi mindannyian költözünk - árulta el Gigi édesapja, Tamás a Blikknek.

- Alig pár nappal a látogatás után hívott a cég, hogy találtak megoldást, és felajánlanának nekünk egy másik lakást, ahol mindannyian elférünk, amit mi örömmel el is fogadtunk.

Radics Gigi és családja alig két hete pakolt be a hatodik kerületi lakásba, amely még így is kisebb, mint az endrefalvi családi ház, de a lényeg, hogy együtt legyenek.


- Nekem és az öcsémnek is lett külön szobánk, a felső szinten az előtérben még egy kis stúdió is helyet kapott - vezette körbe a Blikk újságíróját a fiatal tehetség, aki szinte csupán aludni jár haza, de ha van ideje szívesen besegít a háztartásba, főzni is szokott.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!