Előző
Következő
új cikk

Belföld

Karambolsorozat bénítja az M5-öst - mentőhelikopter vitte el a mentőautó sofőrjét

Népszava|2012. aug 7. 09:38
[A+ A-]
Négy ember megsérült egy balesetsorozatban az M5-ös autópálya lajosmizsei szakaszán. A sérültek között van az első balesethez riasztott egyik mentőautó sofőrje is, akit mentőhelikopterrel szállítottak kórházba - értesült a HavariaPress.
Kedden reggel történt a balesetsorozat az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán: a 66-os kilométernél két külföldi rendszámú személygépkocsi rohant egymásnak. A balesetnek két sérültje van.

A helyszínre érkező két mentőautóba egy figyelmetlen sofőr belerohant Ladájával. A második karambolban az egyik mentőautó sofőrje sérült meg, őt kollégái mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. Ezt követően a baleset miatt feltorlódott kocsisorba rohant bele egy személyautó, az első két baleset helyszínétől mintegy ötszáz méterre. A harmadik karambolnak - az elsődleges információk szerint - egy könnyű sérültje van.

Nem sokkal később, a sztráda 63-as kilométerénél is összeütközött két gépkocsi, de a negyedik karambolban nem sérült meg senki.
A M5-ös Röszke felé vezető oldalát a mentés idejére lezárták, a forgalmat Örkény, illetve Lajosmizse felé leterelik a sztrádáról.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!