Előző
Következő
új cikk

Vélemény

Egész Magyarország Felcsút

Népszava|2012. aug 8. 17:10
[A+ A-]
Felcsúton már volt fociakadémia, kettő is, mert egyikbe járt a pórnép. A másikban meg a Kedves vezető lábtengózott pár oligarchával, bankvezérrel, olajtársasági elnökkel, néha bevettek egy-egy környékbeli strómant, vagy bukott köztársaság elnököt - bár ez utóbbi inkább csak a labdát szedhette.

Már épült a metró, gyorsvasút szaladt ki vidáman a felcsúti Orbán Viktor nemzetközi repülőtérre és Makovecz szelleme azon dolgozott, miként lehetne áthúzni a parlamentet a bűnös városból ide a tiszta, pirospozsgás magyar valóságba. Oda, ahol István felajánlotta Szűz Máriának a koronát és némi adókedvezményt is hozzá.

Mert hát az adókezdvezmény. Az volt a titka a nagy prosperitásnak. Azok, akik a heti robotjukat felajánlották a felcsúti építkezéseknek, mentesültek attól, hogy a piramisépítésen is dolgozniuk kelljen. Áramlott is a nép, naná hogy áramlott. A piramisépítésnél Pintér Sándor felügyelői különösen kegyetlenül bántak a néppel. Akkor nem jobb már a mindig pajkosan mosolygó Kósa Lajos irányítása alatt stadionokat építeni itten?

Így fejlődött szépen az ország, napról napra. A bölcs vezetők tudták mi kell a népnek. Focistadion, valamint szigor és ostor. De hiszen ez Fél-Ázsia.
Régi történet ez. Azóta már egész Magyarország, mi több a Kárpát-medence Felcsúttá változott.

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell.