Előző
Következő
új cikk

Belföld

A Fidesz elfelejtkezett Miskolcról

MSZP-sajtóiroda|2012. aug 10. 15:10
[A+ A-]
A Fidesz hajlamos elfelejteni, hogy az MSZP vezetése idején 112 milliárdnyi fejlesztés érkezett Miskolcra. Képviselőjük, Csöbör Katalin egy korábbi sajtótájékoztatóján azt mondta, nem találja ezek nyomát a városban - olvasható az MSZP közleményében.
Gondoltuk, segítünk neki tájékozódni - ha neki egyedül nem megy- és megmutatjuk a korábbi fejlesztések szabad szemmel is látható eredményeit.

Ezért két napja elhívtuk egy könnyed reggeli sétára, a miskolci Városház térre. Ő azonban nem jött el. Vajon miért? Nem talált oda? Nem merte vállalni a véleményét?

Esetleg nem akart szembesülni a tényekkel? Netán azok a tegnapi hírek tántorították el, melyek szerint a korábban beharangozott tapolcai fejlesztésekre sem nyert egyetlen fillért a város? Nem tudjuk, a tények mindenesetre magukért beszélnek.

Miskolc fideszes országgyűlési képviselői az egyetlen, a DVTK stadion fejlesztését célzó költségvetési módosítójukat is visszavonták. A fideszes városvezetés Tapolcára először 7, majd 5 milliárd forintot ígért, később pedig már csupán mintegy 3 milliárdra pályázott. Végül ez az egyetlen projektjük is elbukott. Pontosan úgy, ahogy ők fognak.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!