Előző
Következő
új cikk

Belföld

Az esti óráktól pénteken és szombaton nem járnak a 12-es és 14-es villamosok

MTI|2012. aug 10. 16:10
[A+ A-]
Pénteken és szombaton 22 óra és az üzemzárás között karbantartási munkák miatt villamospótló autóbuszok közlekednek majd a 12-es villamosok teljes vonalán, illetve a 14-esek vonalának egy szakaszán - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
A vágányzárra az újpesti Pozsonyi utca és Lebstück Mária utca torkolatában villamospálya-karbantartási munkák miatt van szükség. Az utolsó 12-es villamosok Angyalföld kocsiszíntől 21:21-kor, Rákospalota, Kossuth utcától 21:42-kor indulnak utoljára, ezt követően pótlóbuszok közlekednek. Az első 12V jelzésű villamospótló autóbusz Angyalföld kocsiszíntől 21:41-kor, Rákospalota, Kossuth utcától pedig 22:02-kor indul.

Az utolsó, teljes vonalon közlekedő 14-es villamos a Lehel tér végállomásról 21:04-kor indul, ezt követően a villamosok már rövidített útvonalon, csak Angyalföld kocsiszínig közlekednek. Káposztásmegyer, Megyeri úttól az utolsó villamos 21:42-kor indul. Angyalföld kocsiszín és Káposztásmegyer, Mogyoródi-patak között a 14V jelzésű villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A villamospótlókra állomástól függően vagy az autóbuszok, vagy a villamosok megállóhelyén lehet felszállni.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!