Előző
Következő
új cikk

Belföld

Testőrök nélkül ruccant ki Ausztriába Orbán Viktor

Blikk.hu|2012. aug 18. 09:00
[A+ A-]
Családi körben, testőrök és más kísérők nélkül nyaralt a miniszterelnök, az ötből három gyerek volt ott, két lány és egy fiú.
A saját tavacskával büszkélkedő négy csillag pluszos St. Martins Szállodában vett ki szobát Orbán Viktor és családja, rajtuk kívül nem volt magyar vendég. Tökéletesen elvegyültek a szállóvendégek között, nem zavarta őket senki sem, nyugodtan pihenhettek, tudta meg a Blikk.

"Kedd délután indult a kormányfő, felesége és az ötből három gyermekük egy kerékpártúrára Ausztriába, a Fertő tó partjára. Mivel csütörtökön volt Anikó asszony születésnapja, a túra ajándék is volt Orbán Viktor részéről, csütörtök este volt a családi ünnepség. Naponta 50 kilométert tekertek, megnézték Rusztot és más környékbeli városokat", erősítette meg a Blikk értesüléseit Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtó­főnöke.

"Péntek reggel pedig felpakolták a bicikliket, és hazaautóztak Felcsútra. Orbán Viktor már a Puskás Akadémia ügyeivel foglalatoskodott, szombaton hivatalosan is véget ér a szabadsága, augusztus 20-án ünnepi rendezvényeken vesz részt, kedden pedig már a szokásos hivatali teendőit látja el, mondta a Blikknek Havasi Ber­talan.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!