Előző
Következő
új cikk

Belföld

Döbbenet: Szinetár és Bereczki újra egymásba gabalyodott

Bors|2012. aug 19. 11:12
[A+ A-]
Miközben Bereczki Zoltán egy szerelmes dalt énekelt Szinetár Dórának, a közönség arról kezdett pusmogni, hátha ismét együtt lesznek. De külön jöttek, külön mentek.
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán péntek esti, közös fellépésén mintha saját magánéleti vívódásait énekelte volna világgá, írja a Bors. "Nem tudom, miért is mentél el tőlem, ami elmúlt, nekem ma is kell.", énekelte például Bereczki.

A közelmúltban külön utakra lépő színészpár a Máté Péter-Cserháti Zsuzsa-emlékesten lépett közösen színpadra. A közönség hatalmas lelkesedéssel fogadta duettjüket. Még nagyobb volt az ováció, mikor felcsendültek Máté Péter Várni kell című slágerének új értelmet kapott sorai. A zsúfolásig telt nézőtéren arról kezdtek suttogni a nézők, hogy a két sztár között talán újra fellobbant a szerelem.

Dóriék külön érkeztek, és külön távoztak, , tudta meg a Bors egy, a helyszínen dolgozó biztonsági őrtől. A színházi világ bennfentesei közül egyesek az állítják, hogy már mindkettőjük életébe megérkezett az új szerelem.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!