Előző
Következő
új cikk

Vélemény

Ez van: zsák a múltra

Népszava|2012. aug 22. 14:11
[A+ A-]
A http://magyarinfo.blog.hu Kettősmérce blogja figyelt föl: a Kossuth Rádió Krónikája különös módon emlékezett meg arról, hogy eltemették Zwack Pétert.

A kiváló férfi "rendszerváltás előtti cselekedeteiről beszámolnak, kiemelik az 56-os magyarok megsegítését, elmondják, hogy a Zwack gyár tulajdonosa volt, de azt, hogy a Vállalkozók Pártjának és az SZDSZ-nek is parlamenti képviselője, az már kimarad."
Meg az is, hogy washingtoni nagykövet volt.

Az is lehet, hogy csak egy rövid, kettétépett életrajz jutott a szerkesztőknek. Vagy: a szakma szabályait nem nagyon ismerő emberek. Vagy: nagyon jól ismerik azokat, de megint megparancsolta valaki, hogy egy kiváló ember életének azokra a részleteire, amelyek az új rendszerben kínosak, húzzanak zsákot.
Mindezt azután, hogy világra szóló botrány és éhségsztrájk lett abból, amikor Tőkés László mellől kisatírozták Lomnici Zoltán volt főbírót. Akkor az volt a parancs, hogy húzzanak zsákot a fejére.

Internetes oldalukon a Krónikát így ajánlják: "Az MR1-Kossuth Rádió hírműsora továbbra is biztos támasza marad azoknak, akik egy közszolgálati rádiótól pontos, elfogulatlan, hiteles információkat várnak."
Ez van: hiteles információ arról, hogyan működik az orbánista állam propagandagépezete.