Előző
Következő
új cikk

Belföld

Rács mögött a brutális négyes - fotókkal

HavariaPress|2012. aug 23. 09:36
[A+ A-]
Súlyosan bántalmaztak, kifosztottak és kikötöztek egy hódmezővásárhelyi kocsmából elrabolt embert egy brutális rablóbanda tagjai. A súlyosan megsérült áldozat kiszabadította magát, értesítette a rendőröket, akik néhány óra alatt elfogták a támadókat - értesült a HavariaPress.
Kedden este kezdődött a rémséges történet egy hódmezővásárhelyi kocsmában. A 26 éves, iszogató áldozatot egy társaság körbevette, s a pénzét követelték. A hódmezővásárhelyi fiatalember ellenállt, ezért erőszakkal magukkal hurcolták a támadók: egy tuszkolták, majd Ópusztaszerre, egy tanyára hajtottak vele. Útközben brutálisan megverték a férfit, s elvették pénzét és értékeit.A tanyán - kutyanyakörvvel és kötelekkel - kikötözték egy ágyhoz, majd ólmos bottal folytatták a verést. A súlyosan megsérült embert magára hagyva, elhajtottak a támadók. A fiatalember néhány óra alatt kiszabadította magát, s az első, útjába eső embertől segítséget két.
]


A hódmezővásárhelyi és a kisteleki rendőrök nagy erőkkel kezdték keresni a négy támadót. Néhány óra alatt sikerült őket azonosítaniuk, majd elfogták az ópusztaszeri és szegedi gyanúsítottakat. A négy férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Ellenük csoportosan elkövetett rablás, személyi szabadság megsértése, valamint súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!