Előző
Következő
új cikk

Belföld

Elszökhet az országból a szlovák milliomosnő?

Blikk.hu|2012. aug 23. 11:33
[A+ A-]
Óvadék ellenében, szabadlábon akar védekezni Eva Varholíková Rezesová, aki kedden BMW terepjárójával ittasan a halálba küldött három embert az M3-as autópálya 44-es kilométerénél, a bagi lehajtónál - írja a blikk.hu.
A szlovák exminiszter lánya a karambol idején ittas volt. Édesanyja által kiadott közleménye szerint mélységesen sajnálja a történteket, és vállalja a felelősséget a balesetért. Az őrizetben lévő asszony a helyszínen sokkot kapott, és annak ellenére, hogy felborult terepjárójának szélvédőjén ki tudott mászni az autóból, nem volt képes segíteni a Fiat Puntóban rekedt embereknek. Gyakorlatilag végignézte, ahogy az autójukban elevenen megégnek.

Ügyvédje, Tóth M. Gábor a Blikknek nyilatkozva elmondta: sem a helyszínen, sem pedig tegnapi kihallgatásán nem tett vallomást ügyfele.

- Eva asszony mélységesen együtt érez az elhunytak hozzátartozóival. A kirendelt szakértők feladata lesz megállapítani, hogy mi okozta a tragédiát. Lehetett ez akár műszaki hiba, akár egy másik autó szabálytalansága, de természetesen lehetett ügyfelem hibája is - mondta a lapnak az ügyvéd, és hozzátette, a gyanúsításban nem szerepel kábítószer, csupán alkoholos befolyásoltság.

A Blikk információi szerint a dúsgazdag szlovák asszonyt meglátogatták rokonai is, akik hajlandóak kifizetni az óvadékot lányukért. De csak egy feltétellel, amennyiben az előzetes letartóztatás indítványának egyetlen oka a szökés elkerülése.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!