Előző
Következő
új cikk

Sport

Kubatov kiborult

Népszava|2012. aug 28. 06:56
[A+ A-]
A Nemzeti Sport Online hétfő délutáni cikke miatt a Ferencvárosi Torna Club büntető feljelentést tesz számítógépes rendszerekbe történő illegális behatolás, valamint szerzői jogok megsértése miatt. Az egyesület az elkövetőkkel szemben kártérítési igénnyel lép fel.
Kubatov Gábor klubelnök (képünkön) hétfőn MTI-hez eljuttatott közleményéből kiderül, Milan Peric leigazolásával kapcsolatos hír tervezetét a fradi.hu saját belső hálózatán tárolta, s erről hétfőn 14:30 óra körül "illetéktelenül kép és írás jelent meg az nso.hu-n". "A cikk a játékossal kapcsolatos tárgyalássorozat lezárását megelőzően került nyilvánosságra, amely az FTC tárgyalási pozícióit jelentősen gyengítette. A hír maga a fradi.hu-n jelen pillanatig sem jelent meg, így a hír megjelenésének tényét valótlanul állítja az nso.hu" - olvasható a közleményben.

A Ferencváros nemcsak etikátlannak, hanem ez idáig példátlannak és erkölcstelennek is tartja az eljárást, ezért a klub az ügy lezárulásáig a Nemzeti Sport, a Nemzeti Sport Online, valamint a hozzájuk kapcsolódó összes médium akkreditációját - valamint munkatársai szurkolói kártyáját - visszavonja. Kubatov egyúttal arról tájékoztatta a szurkolókat, hogy a Videotonnal az egyeztetés a kölcsönadásról az utolsó simításoknál tart, azonban a kölcsönadási szerződést még nem írták alá.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!