Előző
Következő
új cikk

Belföld

A szlovák milliomosnő vezetés közben SMS-ezett - négy ember halálát okozta

blikk.hu/MTI|2012. aug 28. 08:35
[A+ A-]
Erik Fischer biztos benne, hogy hosszú időre börtönbe kerül az exe, az M3-ason négy ember halálát okozó Eva Varholíková Rezesová (35) - írja a Blikk.
A volt barát gyermekét, Ellát (5) magának követeli, ezért még a héten bírósághoz fordul. Mint azt a férfi a Blikk szlovák társlapjának, a Novy Casnak elmondta: az asszonynak egyre komolyabb gondja támadt az alkohollal, s emiatt egyre mélyebbre csúszott a lejtőn.

- Eva alkoholproblémái csak nőnek. Nagyon sok fiatal férfi veszi őt körül. Ismerem például Lukast (24), a jelenlegi vőlegényét is. Ő abban a diszkóban volt kidobó, amelyet Eva gyakran látogatott. Ez a férfi alig egy hónapja Eva egy másik autóját törte ripityára - nyilatkozta Fischer, aki elmondta: ezek miatt az ügyek miatt elengedhetetlen, hogy a züllött életet élő nő gyerekeit az apjuknál helyezzék el.

Eva nemcsak Fischer házánál balhézott, tört-zúzott a tragikus baleset előtt, de SMS-ekkel is zaklatta őt. Az utolsó üzenet 2 óra 45 perckor érkezett a férfi telefonjára. Ezt autóvezetés közben írhatta, ebben nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szidta volt párját, de ami a legfélelmetesebb az egészben, valószínűleg a tragédiát is ezzel okozta az asszony, mert mint kiderült, vezetés közben mindig is előszeretettel pötyögött SMS-eket a mobiltelefonjába.

Amikor az M3-as autópálya 44-es kilométerénél a milliomosnő beleszáguldott a szabályosan közlekedő Fiat Puntóba, nem feltétlenül alkoholos állapota miatt nem figyelt. Igaz, a nő még nem tett vallomást, de egy műszaki szakértő a telefonját is megvizsgálja, mert a gyanú szerint azért kellett két házaspárnak kínok kínjai közt halálra égnie, mert Eva asszony SMS-ben veszekedett volt párjával.

Ma döntött a bíróság, az asszony előzetes letartóztatásban marad. A Budapest Környéki Törvényszék helybenhagyta a nyomozási bíró által hozott elsőfokú döntést azzal az indokkal, hogy a szökés, illetve az elrejtőzés veszélye továbbra is fennáll - tájékoztatott a bíróság döntését követően Kende Katalin szóvivő.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!