Előző
Következő
új cikk

Belföld

Blikk: Verte Demcsák Zsuzsát a férje

Népszava|2012. okt 6. 09:19
[A+ A-]
Döbbenetes családi titkokat tudott meg a Blikk: rendőrségi feljelentés szerint bántalmazta a férje Demcsák Zsuzsát.
A Blikk információi szerint ez az oka annak, hogy a TV2 műsorvezetője nyolc év együttlét után elválik férjétől - hetekkel ezelőtt elköltözött, szinte elmenekült a szüleihez. Amikor betelt a pohár, maga fordult a III. kerületi kapitánysághoz.

A lap rendőrségi információi elképesztő képet festettek le a kifelé vidám, mosolygós család életéről. A feljelentések szerint férje több ízben bántalmazta Zsuzsát. Egyik alkalommal Zsuzsa barátnője is a házukban tartózkodott. Őt tanúként a hatóság is kihallgatta, igaz, ő magát a bántalmazást nem látta, csupán annak nyomait Demcsák Zsuzsa arcán. Egy másik alkalommal az ütés nyomait a Mokka adásának indulása előtt csak a sminkeseknek hála, hogy sikerült eltüntetni az arcáról. A tettlegességről természetesen látlelet is készült, amelyet csatoltak a rendőrségi feljelentéshez.

Végső elkeseredésében Demcsák Zsuzsa a bírósághoz fordult, és távoltartást kért férje ellen.

A Blikk úgy tudja, a bíróság a fentiek ellenére nem rendelte el a korlátozó végzést. A műsorvezetőnő vallomásában elmondta, hogy férje keze gyakran eljárt. Az idővel lenyugodott férjnek számtalanszor hitt Zsuzsa, de végül maga is belátta: barátainak és szerettei­nek igazuk volt, amikor azt tanácsolták, meneküljön ebből a házasságból.

Az ügyről részletesen itt olvashat.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!