Előző
Következő
új cikk

Belföld

Buszjáratot indít a BKV a csepeli strandhoz

HavariaPress|2013. ápr 30. 20:42
[A+ A-]
Új buszjáratot indít 171-es jelzéssel a BKV. A járat május 1-je és augusztus 31-e között közlekedik, egyszerűbb eljutást biztosítva a csepeli strandhoz - értesült a HavariaPress.
A strandolásra alkalmas idő beálltával, május 1-jétől új buszjáratot indít a BKV 171-es jelzéssel. A buszok május 1-je és augusztus 31-e között, a hétvégi napokon 10-20 percenként közlekednek. A járat beindításával a jelenleginél egyszerűbb lesz eljutni a csepeli strandfürdőbe. A járat először, a várható jó időre tekintettel, már május 1-jén közlekedik.

Az új járat a 71-es buszhoz képest rövidebb útvonalon, Csepel, Szent Imre tértől Csepel, Soroksári rév végállomásig, valamint - a 71-es busztól eltérően - a Görgey Artúr tértől a 151-es buszjárat vonalán, a Széchenyi István utca - Késmárki utca útvonalon közlekedik. A járat az útvonalán érintett minden megállóhelyen megáll, és elsőajtós felszállási rend szerint vehető igénybe. A buszjárat közlekedését az időjáráshoz igazítja BKV. A 171-es járat beindításával egyidejűleg a 71-es autóbuszok csak strandolásra alkalmas idő esetén, májustól augusztusig működő, idényjellegű sűrűbb követése szükségtelenné válik, így a 71-es járat egész évben azonos menetrend szerint, hétvégén napközben 30 percenként közlekedik.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!