Előző
Következő
új cikk

Vélemény

Shalom, Bajnai!

Népszava|2013. máj 28. 16:36
[A+ A-]
A hét végén borzasztó felhőszakadást okozott Bajnai Gordon, a "zsidó", Hajdúszoboszlón. Tiszta szerencse, hogy éppen nem voltam ott, hanem bevonatoztam Debrecenbe egyfelől Orbán Viktor megtekintése céljából, másfelől az itt már taglalt állami párkereső közelebbi megvizsgálására.

Bajnai miatt késett a menetrend szerinti személy, helyette az egy órával korábbi sebes futott be, amin a kalauz a 370-es jegyár mellé 150 forintot kért a luxusért. Vörös arccal szégyenkezett, mert rajta "verik le" az utasok a különadót, miközben a vagonok tradicionálisan büdösek, mocskosak, a WC-k teli vannak kakálva, mert a vízöblítés nem működik...
Bajnai miatt egyébként egyetlen bevonatozó sem kereste fel az állami töcskölészetet.

Bajnai tehet arról is, hogy időnek előtte szerettem volna ismét élvezni a MÁV kényeztetését. A menetrend szerint - ha nem figyelek jól - a 15 perces, húsz kilométeres utat visszafelé megtehettem volna három óra 36 perc alatt is, két átszállással - Tiszafüred, Karcag -, 157 kilométeren át 2830 forintért is, hiszen a közösségi közlekedés értünk van - nyilván Bajnai miatt.

Bajnai ma számos portál, és még több kommentelő szerint az a mocskos zsidó, aki tönkreteszi a legszebb kormányzati párkereső kezdeményezéseket is. Shalomozzák az exkormányfőt rendre. Hadd adjak újabb érveket a magukat antiszemitának elismerni sosem hajlandó antiszemitáknak: a valódi demokráciától rettegő kisfasiszták barna nadrágját is Bajnai tojta tele.
Bár benne ők mindig vidáman dagonyáznak.