Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Halál a 23-as főúton: letarolta a kamion a személyautót

MTI|2013. dec 27. 16:27
[A+ A-]

Kamion és személygépkocsi ütközött a 23-as főúton Nemti és Mátraterenye között pénteken, az autó vezetője meghalt - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Fajcsák Mónika elmondta: a személygépkocsi egy jobbra ívelő kanyarban átsodródott a baloldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy kamionnal. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

A szóvivő hozzátette, hogy a helyszíni szemle idejére a rendőrség az útszakaszt teljes egészében lezárta, a forgalmat mindkét irányban a 2303-as számú útra, Mátraszele felé terelik.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Kedves hozzászólók! Szeptember elsejétől a nepszava.hu weboldalon Facebook fiók segítségével lehet hozzászólást írni. Az eddig megjelent kommentek nem lesznek elérhetők. Köszönjük!

Hozzászólások (3)

A hozzászóláshoz .

NincstelenWalter 2013.12.27. 21:32
[tovaris 2013.12.27. 19:46]:

lassan mar ott tartunk...szemejauto gazolt el gyorsvonatot..gyalogos gazolt el buszt...

ocska hirkozles pont ezel vezetik felre az olvasot...
tovaris 2013.12.27. 19:46
Akkor nem a kamion tarolt, hanem a személykocsi nekiment a kamionnak. Ez a süket újságírói hablaty lehet, hogy még pénzbe is fog kerülni a Népszavának.
colobátya 2013.12.27. 18:38
"a személygépkocsi egy jobbra ívelő kanyarban átsodródott a baloldali forgalmi sávba, ahol összeütközött egy kamionnal." Cím már megint nagyít
leterolta a kamion a személyautót. Pedig a személyautó rohant a kamionba, és ez minden ilyen baleset 80%-ban így kezdődik a cím, vagy autóbusz rohant személyautóba pedig fordított a szituáció.DE ÍGY EZZEL A CÍMMEL VAN HÍR ÉRTÉKE,a sajtó számára.