Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Fura baleset: összeütközött két kerékpáros

MTI|2014. aug 9. 23:07
[A+ A-]

Képünk illusztráció. Fotó: Thinkstock, Getty Images.

Személyautó és motoros ütközött össze a 82-es főúton Eplénynél szombat este. A motor mindkét utasa súlyosan megsérült, az utat teljes szélességében lezárták - tudatta a katasztrófavédelem megyei szóvivője.

Csépányi-Barczi Petra közölte, este kilenc óra után a Veszprémet Győrrel összekötő 82-es főút 13-as kilométerénél Eplény belterületén történt a baleset. A súlyos sérülteket a mentők a veszprémi kórházba szállították. A helyszínelés és a mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a rendőrök a falun belüli utcákra terelik.

Alig két óra alatt további három helyszínen kellett segítséget nyújtani Veszprém megyében. Este hét óra után Révfülöp belterületén két kerékpáros ütközött össze egymással, a mentők egy súlyos és egy könnyű sérültet szállítottak kórházba. Szintén a Balaton-felvidéken, Kővágóörsön két személyautó ütközött, itt egy súlyos és egy könnyű sérültet láttak el a mentők. Nem sokkal később a Pápa melletti Ugod belterületén is két személygépkocsi ütközött egymásnak. Ebben a balesetben hárman sérültek meg könnyebben.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!