Előző
Következő
új cikk

Belföld

"Kuponos kampány" a szegények karácsonyához

MTI|2014. nov 17. 12:18
[A+ A-]

Illusztráció Fotó:Népszava

Elkezdődött az Ökumenikus Segélyszervezet adománykuponos gyűjtése az egyik áruházlánc üzleteiben országszerte. A Tesco 222 magyarországi üzletében, a pénztáraknál kihelyezett kuponok megvásárlásával bárki 250 forinttal támogathatja a segélyszervezet nélkülözésben élő családokat segítő munkáját. 

A december 31-ig tartó gyűjtés arca idén is Kovács Koko István olimpiai és világbajnok ökölvívó, a segélyszervezet jószolgálati nagykövete, aki az elmúlt években a kasszák mögött állva személyesen is felhívta a vásárlók figyelmét az adományozási lehetőségre. Koko mellett az elmúlt években több népszerű bajnok vett részt a gyűjtés népszerűsítésében, így Talmácsi Gábor, Katus Attila, Székely Bulcsú és Kökény Roland is - közölte a segélyszervezet.

Az akcióval az áruházlánc immár 5. alkalommal csatlakozik a segélyszervezet országos adventi pénzadománygyűjtéséhez. Míg 2010-ben 7, a második évben 20, 2012-ben összesen 54 millió 267 ezer 960 forint, tavaly pedig 63 ezer 207 ezer 250 forint gyűlt össze több mint 250 ezer kupon eladásából, valamint a Tesco extra hozzájárulásának segítségével.

A gyűjtés állása idén is folyamatosan követhető lesz az áruházlánc honlapján induló számlálón.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!