Előző
Következő
új cikk

Belföld

Adok-Kapok Napok

Népszava-információ|2015. ápr 28. 05:12
[A+ A-]

Országos ruhagyűjtési akció indult FORRÁS: ÖS

Harmadszor indult útjára az Adok-Kapok Napok jótékonysági program, amely az évek során Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává vált. A biatorbágyi Premier Outlet az Ökumenikus Segélyszervezettel összefogva két hétig várja a jó minőségű használt, tiszta ruhákat, játékokat és sportszereket a krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére.

A kezdeményezés évről-évre egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az első évben csaknem 18 ezer jó állapotban levő ruhát gyűjtöttek össze, ez a szám tovább nőtt: tavaly megközelítette a 40 ezret.

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül olyan gyermekek, családok részesülnek majd a felajánlásokból, akik nem engedhetik meg maguknak azt, hogy megfelelő ruhában, cipőben nézhessenek szembe a mindennapok kihívásaival. A segélyszervezet átmeneti otthonaiba sokszor olyan váratlan krízishelyzetek miatt kerülnek családok, hogy mindenüket hátrahagyva kell menekülniük a segélyszervezethez, így a menedék mellett ruhára is azonnal szükségük van.

A Premier Outlet 99-es üzletében május 9-ig, hétfőtől csütörtökig 10.00 és 20.00 óra, péntektől szombatig pedig 10.00 és 21.00 óra között lehet leadni az adományokat.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!