Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Robbie Williams balhéval nyitott

nepszava.hu|2015. aug 11. 07:46
[A+ A-]

MTI Fotó: Marjai János

Nem úszta meg magyarországi fellépését balhé nélkül Robbie Williams - értesült a Blikk.

A brit világsztár rettenetesen szigorú feltételeket szabott a szervezőknek a budapesti tartózkodásával kapcsolatban: nem akar magáról semmilyen felvételt, fotót viszontlátni a színpadon készülteken kívül, így nem csoda, hogy már a megérkezésekor probléma merült fel a repülőtéren. A vasárnap reggeli landolás után ugyanis a testőre kiszúrt egy kamerás férfit a Liszt Ferenc repülőtér kis gépes termináljánál, ahová az énekes magángépével legszűkebb stábja társaságában érkezett meg. A sztárt védeni hivatott embernek nem tetszett, hogy egy szemfüles RTL Klub-os operatőr várta őket a repülőtéren, eltüntetése érde­kében pedig a végsőkig is elment volna.

– Eléggé ideges lett, amikor meglátta az operatőrt; azonnal kijelentette, hogy el kell távolítani az illetőt a helyszínről – tudtuk meg a forgatócsoportot delegáló műsor egyik munkatársától. – A társaságot fogadó szigetes kollégánál próbálta elérni, hogy az operatőr eltűnjön a helyszínről, a végén már odáig fajult a helyzet, hogy azzal fenyegetőztek: lemondják a koncertet, ha felvétel készül Robbie Williamsről.

A főszervező Gerendai Károly a Morning Show hétfői adásában elárulta: a világsztár 100 és 500 millió forint közötti összegért jött el a Szigetre, illetve egy hirtelen jött ötletnek köszönhetően helikopterrel szeretett volna kimenni a beállásra, de miután közölték vele, hogy sem a szállodájából nem lehet felszállni helikopterrel, sem a Hajógyári-szigeten nem megoldott a leszállás, letett róla.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!