Előző
Következő
új cikk

Kultúra

Színházak Tokajban

Népszava-információ|2015. aug 21. 05:47
[A+ A-]

Dumas örök érvényű regénye a színpadon FORRÁS: JÓKAI SZÍNHÁZ

Szomor György Nádasdy Kálmán-díjas színművész rendezésében, általa szerzett zenével és dalszövegekkel mutatkozik be a Monte Cristo grófja című Dumas-regény musical változata augusztus 29-én, szombaton a Tokaji Fesztiválkatlanban, Északkelet-Magyarország legnagyobb szabadtéri színpadán.

 Az ExperiDance tánckarának és a békéscsabai Jókai Színház közös produkciójának főszerepét, Monte Cristo grófját Szomor György játssza, a további szerepekben mások mellett Vastag Tamás, Gubik Petra, Bartus Gyula, Szőke Pál és Tatár Bianka látható. A békéscsabai teátrumban 2011 őszén bemutatott zenés előadást a tokaji fesztiválon a legkorszerűbb fény- és hangtechnikával felszerelt, 2500 férőhelyes nagyszínpadon adják elő.

A Veszprémi Petőfi Színház is jelen lesz a Tokaji Fesztiválkatlanban, a társulat az összművészeti eseményen mutatja be először legújabb darabját, a Tokaji Aszút. Eisemann Mihály és Szilágyi László zenés vígjátékát az 1940-es években játszották először, az előadást Szilágyi Tibor Kossuth-díjas színművész rendezi.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!