Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Fehérneműben zuhant a mélybe Szacsvay felesége

nepszava.hu|2015. aug 31. 08:04
[A+ A-]

Forrás: Facebook

Egy szemtanú szerint Szacsvay László felesége fehérneműben zuhant négy emeletet - írja a Bors. Csodával határos módon az asszony túlélte a négy emeletnyi zuhanást, de az orvosok a rémisztő baleset óta is küzdenek a nő életéért.

Tegnap - egyelőre tisztázatlan körülmények között - kiesett V. kerületi lakásuk ablakából Szacsvay László felesége. Egy szemtanú szerint a nemzet színésze sírva nézte végig, ahogy társát a mentőautóba helyezik.

Egy újabb szemtanú, aki a zuhanás után ért az V. kerületi ház elé, most úgy nyilatkozott: Közvetlenül a zuhanás után értem oda. Nagyon meglepett, hogy az asszonyon nem volt ruha, csupán fehérneműt viselt. Szacsvay művész úr is hamar leért, láthatóan teljesen összeroppant a látványtól. A felesége egy pad mellé esett, ő pedig a padon ülve temette az arcát a kezébe és sírt – mondta el a közelben lakó férfi.

Szacsvay feleségének az egyik munkatársa is nyilatkozott a nőről: "humoros, okos és nem utolsósorban gyönyörű nő Claudia. Nekem az tűnt fel, hogy az utóbbi időben nagyon lefogyott, és a egyre ritkábban mosolygott. Labilis lett lelkileg" – mondta aggódással a hangjában a lapnak a kolléga.

Egyelőre nem tudni, hogy balesetről van szó, vagy szándékosan ugrott ki az ablakon Szacsvay párja, a budapesti kórház pedig - ahol kezelik az asszonyt - a beteg jogaira hivatkozva nem ad felvilágosítást a színész feleségének állapotáról.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!