Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Kiderült: Szacsvay felesége régóta súlyos beteg

nepszava.hu|2015. szept 1. 08:18
[A+ A-]

FOTÓ: Népszava

Továbbra is válságos Szacsvay László (67) felesége, Klaudia állapota, aki a hét végén máig tisztázatlan körülmények között kizuhant budapesti otthonuk ablakán, csaknem 15 méteres magasságból - írja a Blikk. Közben az is kiderült, hogy az asszony már régóta súlyos betegségben szenved.

A Nemzet Színészének feleségét az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet intenzív osztályán ápolják, miután az asszony kizuhant negyedik emeleti lakásuk konyhaablakából. Klaudia súlyos koponya- és gerincsérüléseket szenvedett. Továbbra is életveszélyben, lélegeztetőgépen van, és számos műtét vár rá, ám a központi idegrendszere szerencsére ép, és ez mindenképp biztató – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő dolgozó. 

Időközben egy újabb szemtanú is jelentkezett, aki még a művész úr előtt ért oda a sérülthöz. Ő arról számolt be, hogy  amíg a mentők ki nem értek, nem mozdították meg a hölgyet, majd utána legalább negyedóráig a helyszínen látták el az asszonyt, mielőtt elvitte volna a mentő.

A Bors azt tudta meg, hogy miután Szacsvay felépült a prosztatarákból, és felesége kitartóan mellette állt, segítette férjét, fordult a kocka, a művész úr kezdett jobban lenni, Claudia viszont nagyon súlyosan megbetegedett. Szacsvay példamutató módon kezelte a helyzetet, mindenben megpróbált a felesége segítségére lenni. Most sincs ez másként, a színészt egyik újságnak sem sikerült elérnie, hiszen szinte az egész napot a kórházban tölti felesége mellett.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!