Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Megölte, majd kukába dobta újszülöttjét egy budapesti pár (fotó)

nepszava.hu|2015. okt 17. 09:29
[A+ A-]

Forrás: police.hu

A rendőrök közel egy év után fogták el azt a harmincas éveikben járó párt, amely 2014 októberében megölte az asszony  egészségesen született csecsemőjét - informál a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 27-én a reggeli órákban a Budapest XVIII., Szövet utcában található egyik ház szeméttárolójából egy újszülött csecsemő holtteste került elő. A helyszíni szemle és az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint a csecsemő élve született, feltehetően egészségesen. Halála a születést követő rövid időn belül, idegenkezűség által következett be - olvasható a rendőrségi portálon.

A közel egy éve tartó nyomozás során a rendőrök látókörébe került a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 32 éves nő, és volt élettársa, egy  33 éves budapesti férfi. A nyomozók 2015. október 16-án a délutáni órákban a fővárosban elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható édesanyát és volt élettársát. A nőt és a férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A gyanúsítottakkal szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytatja le és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására. A tett indokáról a police.hu nem informál.  

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Lájkoljon minket a Facebook-on is!