Előző
Következő
új cikk

Belföld

Még az MTI fotó se titkolhatja: hosszú sor az ételosztáson

nepszava.hu/MTI|2015. dec 21. 15:50
[A+ A-]

MTI Fotók: Kovács Tamás

Csepelen folytatódott  az Ökumenikus Segélyszervezet adventi-karácsonyi ételosztása. A karitatív szervezet szerdáig naponta ezer adag melegételt porcióz ki a XXI. kerületi Kossuth Lajos utca 138-148. közötti lakótömbbel szemközti területen hajléktalanoknak és rossz szociális körülmények között élő családoknak.

Ökumenikus Segélyszervezet/Facebook

Ökumenikus Segélyszervezet/Facebook

A szeretetvendégség feldíszített, fűtött sátorban, karácsonyi zenével is várja a rászorulókat - írták a közleményben. Az Ökumenikus Segélyszervezet december 18-án kezdte meg hagyományos ünnepi ételosztását Budapesten. Péntektől vasárnapig a IX. kerületi Vágóhíd utca 13. melletti parkolóban várták a szervezet munkatársai, önkéntesei és támogatók a rászorulókat, a Pensio Minőségi Közétkeztetés Kft. által biztosított ételadagok osztásába közéleti személyiségek is bekapcsolódtak, illetve bekapcsolódnak.

Ökumenikus Segélyszervezet/Facebook

Ökumenikus Segélyszervezet/Facebook

A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. országos adventi pénzadománygyűjtéséhez. A segélyszervezet ünnepi akcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni - olvasható a közleményben.

Kovács (Kokó) István osztja az ételt (MTI)

Kovács (Kokó) István osztja az ételt (MTI)

Lájkoljon minket a Facebook-on is!