Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Váratlan fordulat Pataky Attila műtétje közben

nepszava.hu|2016. jan 17. 11:24
[A+ A-]

Forrás: Facebook

Sikeresen túl van a pénteki aranyérműtétjén Pataky Attila, de tovább tartó gyógyulási folyamat vár rá, mint amire bárki is számított, a műtét során ugyanis nagyobb beavatkozásra került sor, mint tervezték - derült ki a Blikk cikkéből.

Az Edda frontembere jól viselte a beavatkozást, amely hosszabbra nyúlt a tervezettnél, de már hazaengedték, így most otthonában gyógyulhat. Az első napok ennek ellenére nem lesznek könnyűek, felesége, Orsi ugyanis elárulta a lapnak, hogy az énekesnek erős fájdalmai vannak. 

A műtétről annyit mondott az énekes neje, hogy nagyobb beavatkozásra került sor, mint tervezték. A műtétet erős bódításban végezték, szerencsére semmit nem érzett közben. Összesen öt aranyércsomót távolítottak el belőle, hármat egy amerikai gép segítségével, kettőt pedig még lehetett gumigyűrűzni - zárta rövidre Orsi.

Pa­taky At­tila évek óta húzta az arany­ér­mű­tét­jét, ezért is ke­rült ka­rá­csony­kor élet­ve­szé­lyes ál­la­potba. A rockert kórházba kellett szállítani, miután egy vidéki fellépés során elkapta a most fertőző gasztroenteritisz, azaz gyomor-bél hurut fertőzést. Az erős hasmenéstől felszakadtak az erei, vérének 30-35%-át elveszítette, de hála a gyors orvosi beavatkozásnak, hamar túl jutott a nehezén - idézte fel a Blikk.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!