Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Késsel fosztogatott egy tinilány Józsefvárosban - Videó!

nepszava.hu|2016. febr 24. 21:35
[A+ A-]

Egy 17 éves lány fosztogatott a főváros VIII. kerületében, késsel fenyegetve áldozatait. A kamaszt néhány órán belül elfogták a rendőrök és ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

A lány a Mikszáth Kálmán téren egy késsel megfenyegette a sértettet, értékei átadására kényszerítette, aki ennek hatására átadott néhány száz forintot a lánynak. Az elkövető elmenekült a helyszínről. Nem sokkal később a fiatal elkövető még két sértettet kényszerített késsel az értékei átadására Budapesten a VIII. kerületben. Miután megszerezte a készpénzt, ezekről a helyszínekről is elmenekült.

A fővárosi rendőrök a bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként azonosították és a bűncselekmény elkövetésétől számított néhány órán belül lakásában elfogták az elkövetőt. A fiatalkorú rablót a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztály nyomozói gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!