Előző
Következő
új cikk

Sport

Minden sport mindenkié

Népszava|2016. ápr 28. 05:58
[A+ A-]

A riói csapat a legderűsebb, legjókedvűbb csapat lesz, amit a magyar emberek valaha láttak FORRÁS: WESTEND

Rendhagyó helyszínen találkoztak a paraúszó Európa-bajnokságra induló magyar válogatott tagjai. A WestEnd City Center 17 éve elkötelezetten támogatja a fogyatékkal élőket, hátrányos helyzetűeket és a sportot. A cég immár nemcsak az Európa-bajnokságra induló úszók, hanem a teljes Magyar Paralimpiai Csapat támogatójaként működik együtt a jövőben a Magyar Paralimpiai Bizottsággal.

A bevásárlóközpont számára a támogatások mellett kiemelten fontos a magyar sport szponzorációja, főként, ha az a fiatal sportolókról, utánpótlásról, ifjú tehetségekről szól. Idén a sérült emberek iránt tanúsított érzékenység és a sport támogatásának összefonódásából született meg az a döntés, hogy a WestEnd City Center, kifejezve tiszteletét a Magyar Paralimpiai Csapat sportolói iránt, a csapat hivatalos támogatója legyen – mondta a sajtótájékoztatón Czimer László, a WestEnd bérlőkapcsolati vezetője.

Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke megköszönte, hogy egy országosan ismert brand állt mögéjük: „a riói csapat a legderűsebb, legjókedvűbb csapat lesz, amit a magyar emberek valaha láttak. Sikerének kulcsa abban rejlik, hogy tagjai egyszerre nagyszerű sportolók és szeretnivaló, értékes emberek. Azt hozzák el a magyaroknak, amire a legnagyobb szükségünk van: derűs elhivatottságot, feltétlen optimizmust és sok-sok mosolyt. Biztos vagyok abban, hogy a WestEnd vásárlói is örömmel látják és átveszik majd ezeket az érzéseket.”

Sós Csaba, a magyar paraúszó válogatott szövetségi kapitánya hozzátette, hogy egy parasportoló felkészítése és sikere ugyanolyan kemény edzéseket, sportdiplomáciát igényel, mint az ép sportolóké, hiszen a világban mindenhol folyamatosan fejlődik a parasport. A paralimpiát külföldön ugyanolyan széles érdeklődés övezi napjainkban, mint az olimpiát.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!